Om je beter van dienst te zijn maakt Drukvergelijker.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding

Registreren

Bedankt dat u zich wilt aanmelden voor een eigen profielpagina. Op uw eigen profielpagina worden al uw vergelijkingen bewaard. Deze vergelijkingen kunt u op een later tijdstip opnieuw activeren om de beste keuze te maken bij één van de online aanbieders.

Vul onderstaande gegevens in.

Er wordt daarna een email naar u gestuurd voor het activeren van uw account.

Hulp nodig ?

088 - 4230 121

Vraag naar onze drukwerkadviseurs

Eén van de voordelen van een eigen Drukvergelijker.nl profielpagina is dat uw vergelijkingen worden bewaard. Zo heeft u altijd een overzicht van de door u gezochte drukwerken. Vanaf uw eigen profielpagina kunt u deze vergelijkingen op een later tijdstip weer activeren. Zonder telkens opnieuw alle specificaties in te hoeven vullen. Erg gemakkelijk wanneer u regelmatig drukwerk besteld met dezelfde specificaties.

Aanbieders van drukwerk krijgen de mogelijkheid om op uw pagina te adverteren, vanaf uw eigen profielpagina kunt u direct van deze aanbieding gebruik maken.

Wij zijn altijd voor u op zoek naar de beste match tussen prijs, kwaliteit en levertijden. Hoe vaker er via Drukvergelijker.nl besteld wordt hoe transparanter de aanbiedingen met de online aanbieders worden.

U kunt de aanbieders beoordelen op prijs, kwaliteit en service.

Met een eigen profielpagina bent u altijd als eerste op de hoogte van de beste deals.

Altijd de beste keuze met Drukvergelijker.nl. Wij zullen continue online aanbieders van drukwerk toevoegen om een zo breed mogelijke keuze aan te bieden.